top of page

Verzend- en retour beleid

Bij None of the above studio doen we er alles aan om onze gasten een eerlijke, bevredigende en plezierige winkelervaring te bieden.

Wij bieden bij iedere bestelling gratis verzendkosten t.w.v. €5,95 bij aanmelding van membership.

 

Bij None of the above studio doen wij ons best om sustainable te zijn. Dit betekend dat wij onze focus leggen bij duurzaamheid en hierdoor graag onze CO2 uitstoot tot een minimum beperken. Wij attenderen u er daar door op dat de retourkosten voor uw eigen rekening zijn. Bij vragen over de maat, kunt u altijd terecht bij onze klanten service of via Instagram.

Verzending & levertijd

Wij streven ernaar om uw gehele bestelling zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling zorgen wij ervoor dat deze binnen 5 werkdagen wordt verstuurd naar  het door u opgegeven adres. Na verzending heeft u 14 dagen retourtermijn. Voor eventueel retouren dient u contact op te nemen met onze klanten service (zie onderstaand formulier) of via onze instagram.

Let op! Houd er rekening mee dat de verzendkosten van het retourneren voor uw eigen rekening zijn.

Alle leveringen worden per expreskoerier gedaan. U ontvangt een e-mail wanneer uw pakket wordt verzonden. Uw pakket is te volgen via een persoonlijk Track & trace nummer. Als een eerste leveringspoging mislukt, zal onze bezorgdienst aanbieder nog minstens 1 poging doen om de producten in uw bestelling te leveren. Als uw producten niet geleverd blijven ondanks dat onze bezorgdienstaanbieder nog minstens 1 poging doet om ze te leveren, laat de bezorgdienstverlener een kaart achter op uw adres, met instructies over hoe u uw producten ophalen, inclusief een tijdslimiet voor het ophalen.

Problemen met de levering

Als u problemen ondervindt met een levering, voer dan uw contactgegevens in en de reden van contact in het onderstaande contact formulier.

Als onze bezorgdienst aanbieder niet in staat is om uw producten te leveren, en een dergelijke fout is uw schuld, en u uw producten niet binnen de relevante termijn bij onze bezorgdienst verlener afhaalt, kunnen we ermee instemmen om de levering van de producten te regelen; Wij behouden ons echter het recht voor om u in rekening te brengen voor de werkelijke kosten van de herlevering (zelfs wanneer de eerste levering gratis was).

Hieronder vindt u een indicatieve lijst van de situaties waarin het niet leveren uw schuld zal zijn:

a) u het verkeerde adres voor levering hebt opgegeven;

b) er een fout in het opgegeven adres voor levering is;

c) het adres voor levering niet redelijkerwijs toegankelijk is;

d) het adres voor levering niet veilig toegankelijk is;

e) indien de persoonlijke ontvangst niet vereist is, zijn er geen gemakkelijke en veilige middelen om de producten op het adres voor levering achter te laten en is er geen persoon beschikbaar om de levering te aanvaarden; Of

f) indien een persoonlijk ontvangstbewijs vereist is, is er geen persoon beschikbaar op het adres voor levering om de levering te accepteren en een handtekening te geven.

Retourbeleid van bestelde product(en) ​​

Na ontvangt van uw retourzending zullen wij de producten op de volgende punten controleren.

  • In originele staat

  • Aangehecht prijskaartje

  • Ongedragen, ongewassen

  • Vlekken en geur vrij

Ter bevestig van uw retourzending en goedkeuring hiervan, ontvang je een bevestiging email. Het bedrag word binnen 14 dagen terug gestort op uw rekening.

Productie fout

Ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zomaar gebeuren dat de kwaliteit van een item niet is zoals hij hoort te zijn. Neem in dit geval gelijk contact op met onze klanten service door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page